elisainchina.reismee.nl

Girlsnight

Vrijdagavond was het een mini girlsnight met 2: Katrien en ik! We hadden overdag afgesproken dat we zouden uitgaan en een feestje bouwen, maar in de loop van de dag zijn de plannen steeds veranderd (er ging eerst veel volk mee, daarna plooiden er een paar om te eindigen zonder party). Ik ben dan maar samen met Katrien gaan eten in een gezellig restaurantje, eigenlijk vlak voor ons school. We zijn er in geslaagd om zonder Henry (die toch wat beter Chinees praat dan ons) ons eten te bestellen en ons juffrouw van de Chinese les heeft voor korting gezorgd voor ons.
Omdat we dan toch niets meer te doen hadden 's avonds, hebben we ons in de zetel genesteld en hebben we gekeken naar New Moon, die ik vorige week hier gekocht heb. Onze DVD-speler is duidelijk nog van den oude tijd, want ge moet er eens een goede mep op geven voor hij open gaat, maar voor de rest ging het behoorlijk vlot. Er waren geen Nederlandse ondertitels beschikbaar (had eigenlijk ook niet anders verwacht voor een film van 1€), maar met Engelse ondertitels voor hardhorenden kon ik ook al goed volgen. Buiten af en toe een hapering was de film zeker geslaagd. Al blijft het toch niet echt mijn ding, die Twilight-saga! J
Tijdens de film hebben we ook een zak chips gegeten met kiwi-smaak. We kwamen dit tegen in de winkel vorige week en ik wou het echt eens proberen. Maar het was niet wat ik er van verwacht had. Het smaakte zeker niet naar kiwi, maar kan niet zeggen naar wat wel!
Alleszins, we zijn die avond op een treffelijk uur gaan slapen, want de volgende dag moesten we vroeg opstaan om naar de Chinese muur te gaan. Henry stuurde nog om 1u dat er wel nog een feestje was, maar we lagen al in ons bed en wisten het ook langs geen kanten zijn. Dan maar ons schade inhalen op zaterdagavond.

X